Siirry pääsisältöön

Hakuteokset ja sanakirjat

Hakuteoksia

Sosiaali- ja terveysalan sähköiset käsikirjat Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Handbook for Social Justice in Counseling Psychology Sage Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Handbook for Working with Children and Youth: Pathways to Resilience across Cultures and Contexts Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Handbook of Adoption: Implications for Researchers, Practitioners, and Families Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Handbook of Children, Culture, and Violence Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Handbook of Cognitive Aging: Interdisciplinary Perspectives Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Handbook of Contemporary Families: Considering the Past, Contemplating the Future Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Handbook of Disability Studies Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Handbook of Emotional & Behavioural Difficulties Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Handbook of Families & Poverty Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Handbook of Youth Mentoring Linkki avautuu uuteen ikkunaan
The Handbook of Community Practice Linkki avautuu uuteen ikkunaan
SAGE Handbook of Social Work Research Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Sage eReference Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Encyclopedias and Handbooks
Käytettävissä yli 90 hakuteosta ja käsikirjaa eri aloilta.

Tutkimusmenetelmien hakuteoksia

Laadullisen tutkimuksen verkkokäsikirja Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Kvantitatiivisen tutkimuksen verkkokäsikirja Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Encyclopedia of Case Study Research Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Encyclopedia of Qualitative Research Methods Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Encyclopedia of Social Science Research Methods Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Encyclopedia of Survey Research Methods Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Handbook of Physiological Research Methods in Health Psychology Linkki avautuu uuteen ikkunaan
SAGE Handbook of Social Work Research Linkki avautuu uuteen ikkunaan

Sanakirjoja

MOT Kielipalvelu Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Kielitoimiston sanakirja Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Suvi viittomakielen sanakirja Linkki avautuu uuteen ikkunaan
IATE - InterActive Terminology for Europe Linkki avautuu uuteen ikkunaan
EU:n käännöstoimiston ylläpitämä monikielinen sanasto.
Valter - valtioneuvoston termipankki Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Finnish Government Termbank
TEPA-termipankki Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Erikoisalojen sanastojen ja sanakirjojen kokoelma - Sanastokeskus TSK

Asiasanastoja

EKS - Eduskunnan kirjaston asiasanasto Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Medical Subject Headings- MeSH Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Library of Congress Subject Headings (LCSH) Linkki avautuu uuteen ikkunaan
YSO - Yleinen suomalainen ontologia (Finto) Linkki avautuu uuteen ikkunaan