Siirry pääsisältöön

E-kirjat: Käyttöoppaita e-kirjoihin

Lue Ebook Central-verkkokirjoja

Pääosaan Ebook Central -verkkokirjoista on rajoittamaton yhtäaikainen käyttäjämäärä, mutta joukossa on paljon kirjoja, joihin on vain yksi yhtäaikainen käyttöoikeus.

Ebook Central -verkkokirjat ovat luettavissa suoraan verkosta ilman erillistä ohjelmaa. Voit halutessasi tehdä omat tunnukset EbookCentralin Bookshelf'iin, jonne voit tallentaa valitsemasi kirjat. Tänne tallentuvat myös kirjoihin tekemäsi merkinnöt.

Lataa Ebook Central -verkkokirjoja

Ebook Central kirjoja voi ladata

  • koko kirjan omalle laitteelle luettavaksi 7-21 vuorokaudeksi, enintään 10 kirjaa kerrallaan.
  • kirjan sivuja omalle koneelle pdf-muodossa pysyvästi, max 60 sivua (kirjakohtaisesti rajoitus voi olla tiukempikin)

Kirjan lataamiseen tarvitsee

Aloita lataaminen

  • Kirjaudu palveluun omilla Ebook Central-tunnuksillasi. Huom! Nämä tunnukset ovat eri asia kuin korkeakoulun käyttäjätunnuksesi (ulapland/lapinamk).
  • Valitse haluamasi e-kirja ja klikkaa Download-kuvaketta
  • Valitse haluatko ladata osan kirjasta (max. 60 sivua), tietyn kappaleen (max. 60 sivua) tai lainata koko kirjan 14 vuorokaudeksi

Lisää ohjeita

Lue Ellibsin e-kirjoja


Lue AlmaTalent -verkkokirjoja

AlmaTalent-verkkokirjat on luettavissa suoraan verkosta ilman erillistä ohjelmaa. AlmaTalent-verkkokirjoihin on rajoittamaton yhtäaikainen käyttäjämäärä.

Lue Ebsco eBook -verkkokirjoja

Lapin yliopistolla on käytettävissä reilu 100 Ebscon verkkokirjaa, samoin Lapin AMKilla. Kirjoihin on 1-3 yhtäaikaisen käyttäjän oikeudet. Jos siis joku toinen lukee kirjaa, johon on vain yhden käyttäjän oikeus, tulee ilmoitus "Sorry, this book is in use".
" "
Käyttäjä ei voi nähdä, onko kirja ladattu käyttöön 7 päiväksi, vai lukeeko toinen käyttäjä sitä selaimessa, jolloin se vapautuu nopeammin.

EBSCOn e-kirjat ovat luettavissa suoraan verkosta ilman erillistä lukuohjelmaa. Kirjoissa on rajoitetut tulostus ja tallennusmäärät, noin 10-60 sivua.
esimerkiksi: Print/Save 10 pages, Copy/Paste restricted, Limited user access (1 copies available)

Lataa Ebsco eBook -verkkokirja

EBSCO e-kirjoja voi ladata

  • koko kirjan omalle laitteelle luettavaksi 7 vuorokaudeksi

Aloita lataaminen

  • Kirjaudu My EBSCOhost tilille omilla Ebsco-tunnuksillasi. Omat tunnukset voi luoda Ebsco-palvelussa Sign in -linkin kautta.
  • Klikkaa Download-kuvaketta
  • Valitse, moneksiko päiväksi lataat (Checkout Period in days)