Siirry pääsisältöön

Theseus: Julkaise AMKin opinnäytetyö: Etusivu

Theseuksessa julkaiseminen

Theseus tarjoaa käyttöösi Suomen ammattikorkeakoulujen opinnäytetöitä ja julkaisuja avoimesti verkossa. Theseuksessa julkaistaan myös Lapin AMKin opinnäytetyöt ja julkaisut.  

Opinnäytetyö tallennetaan Theseukseen, kun se on hyväksytty ja kieliasultaan tarkistettu. Opiskelijana vastaat itse opinnäytetyösi tallennuksesta ja valitset tallentaessa opinnäytetyösi tekijänoikeudet. Tallennettu opinnäytetyö on luettavissa joko vapaasti verkon kautta tai Lapin AMKin verkossa (käyttörajattu kokoelma).

Tavoitteena avoin tiede ja tutkimus

Lapin AMKin uusimmat työt

Loading ...

THESEUS-JULKAISEMISEN HYÖTYJÄ

Klikkaa kuvaa - saat interaktiivisen kuvan thinglink-sovellukseen.

Opinnäytteet Lapin ammattikorkeakoulussa

Lapin ammattikorkeakoulun opinnäytetyöt julkaistaan Theseuksessa sähköisenä versiona. Lisäksi opiskelija arkistoi opinnäytetyönsä korkeakoulun sähköiseen arkistoon. 

Opinnäytetöitä, joita ei ole julkaistu avoimesti Theseuksessa, voi tiedustella Lapin AMKin kirjaamosta kirjaamo(at)lapinamk.fi

Tekijänoikeudet

”Kaikki oikeudet pidätetään” (oletus) tarkoittaa, että pidätät kaikki tekijänoikeudet itselläsi normaalin tekijänoikeuslainsäädännön mukaisesti. Creative Commons -lisenssillä kerrot muille käyttäjille, mitä he saavat opinnäytetyölläsi tehdä.