Lapin korkeakoulukirjasto: Tietokantaoppaita: ProQuest

ProQuest -käyttölittymän kautta Lapin yliopistossa käytettävissä olevia tietokantoja

ProQuest Databases Linkki avautuu uuteen ikkunaan
Select one or several databases from the top of the page "Databases". ProQuest gives access to 19 databases containing full text or references/abstracts of articles in education, social sciences, arts & humanities and business.

APA PsycArticles

Art, Design & Architecture Collection

Education Collection

Politics Collection

Social Science Database
International Bibliography of the Social Sciences

Business Collection

Sociology Collection

Criminal Justice Database

Library and Information Science Database

Linguistics and Language Behavior Database

Published International Literature on Traumatic Stress

Voit valita yhtäaikaiseen hakuun useampia tietokantoja, valitse avautuvasta valikosta Change Databases.
Kirjoita kaksiosaiset hakusanat lainausmerkkeihin
Kirjoita vaihtoehtoiset termit samaan hakuruutuun ja kirjoita sanojen väliin OR
Yhdistä hakuruudut ANDillä
Hakutulosta voi täsmentää kohdistamalla hakusanat asiasanakenttään, All subjects & Indexing.
Tieteelliset artikkelit -rajaus on oletuksena päällä (Peer reviewed)

Artikkelin kaikki tiedot saa esiin artikkelin nimestä klikkaamalla, myös asiasanat
Joissakin artikkeleissa on linkki kokotekstiin
Jos artikkelista ei ole tässä tietokannassa kokotekstiä, voi kokotekstin saatavuuden tarkistaa Find-it -linkistä
Voit rajata hakutulosta annetuilla vaihtoehdoilla, esim. julkaisun/lehden nimellä, Limit
Subject-valikosta saa listan hakutuloksessa esiintyvistä asiasanoista, joilla voi myös rajata hakutulosta
Voit tallentaa julkaisujen tietoja valitsemalla ne ensin ruksilla ja sitten save-toiminnolla.