Siirry pääsisältöön

Tietokantaoppaita

ScienceDirect haku

  1. Kirjoita vaihtoehtoiset hakusanat samaan hakuruutuun ja kirjoita OR sanojen väliin. Ilman operaattoria peräkkäin kirjoitetut hakusanat yhdistyvät automaattisesti ANDillä. Samoin alekkaiset hakuruudut yhdistyvät automaattisesti ANDillä.
  2. Voit täsmentää hakutulosta kirjoittamalla hakusanat "Title, abstract or author-specified keywords" -hakuruutuun. "Find articles with these terms" -hakuruutuun kirjoitettuja hakusanoja haetaan artikkeleiden kokotekstistä.

Advanced search using terms:( "social services" OR "social support)"AND (refugees OR immigrant)

Voit rajata hakua tiettyihin julkaisutyyppeihin, keskeisimpiä ovat mm. Research articles. Lapin yliopistolla on käytettävissä myös yksi Elsevierin encyclopedia, International Encyclopedia of the Social and Behavioural Sciences.

Hakutulos

Hakutuloksena tuli 1565 viitettä.

  1. Voit järjestää hakutuloksen joko relevanssin mukaan tai uusimmat ensin, sorted by: date.
  2. Voit rajata hakutulosta annetuilla vaihtoehdoilla, esim. tiettyihin julkaisutyyppeihin, keskeisimpiä ovat mm. Research articles. Lapin yliopistolla on käytettävissä myös Elsevierin "International Encyclopedia of the Social and Behavioural Sciences"
  3. Pääosaan artikkeleista on saatavilla pdf-kokoteksti. Mukana on myös artikkeleita, joihin ei ole käyttöoikeutta Lapin yliopistolla, mm. vuotta 1995 vanhemmat artikkelit. Voit rajata haun vain "Subscribed journals".
  4. Voit tallentaa julkaisujen tietoja viitteidenhallintaohjelmaan valitsemalla viitteet ja klikkaamalla sitten Export. Valitse vielä avautuvasta ikkunasta "Export citation to RIS".

Hakutulos

Artikkelin nimestä klikkaamalla avautuu artikkelin tarkemmat tiedot, mm. tiivistelmä ja artikkelin kokoteksti html-muodossa. Citing articles-kohdasta näkyy, missä artikkeleissa on viitattu tähän artikkeliin.